Aida

Aida
Media: 2.7 (3 votes)

Aida este un lanț de francize de cafenea și produse de patiserie cu un număr de 34 de unități la nivel global, având sediul în Viena, Austria. Sunt de asemenea cunoscuți ca fiind cel mai mare și exclusivist producător particular de produse de cofetărie și brand de cafenele din Europa, cu 130 de laboratoare de cofetărie ce produc 3 tone de prăjituri și produse de patiserie zilnic. Au o clientelă devotată; magazinele sunt deschise de dimineața devreme până la lăsarea serii, fiind deschise în fiecare zi din an, cu excepția zilei de Crăciun. 

10 magazine Aida au fost deschise înainte de Al Doilea Război Mondial, însă toate acestea au fost distruse în timpul raidurilor aeriene asupra orașului Viena. După război, Felix Prousek a preluat managementul și a inițiat reconstruirea și expansiunea rețelei. Abordarea lui inovativă a culturii cafelei a rezultat într-o alternativă la spațille comfortabile ce inspirau în principal puritate, atât de specifice cafenelelor tradiționale vieneze. Prousek a fost totodată primul care...citiţi mai departe

Țara de origine 
AT Austria
Anul lansării 
1913
Prima franciză 
2004
Număr de unități (internațional) 
34
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Redevențe 
6,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!