AlphaGraphics

AlphaGraphics
No votes yet

AlphaGraphics este un lanț de francize alcătuit din mai mult de 270 de unități ce furnizează servicii de marketing și o gamă completă de servicii de printare, deținute și operate independent. Centrele AlphaGraphics sunt francizate de către AlphaGraphics Inc., parte a grupului de companii „Blackstreet”. AlphaGraphics a fost fondată de antreprenorul Rodger Ford în Tucson, Arizona, în 1969, și a oferit varianta francizării începând cu anul 1979. În 1985, compania a devenit primul punct de vânzare cu amănuntul a serviciilor de printare cu suport desktop. Până la sfărșitul anilor 1980, AlphaGraphics a devenit prima franciză de acest tip provenită din Statele Unite care să se extindă la nivel internațional. Compania a fost achziționată în anul 2001 de grupul Pindar și ulterior și-a mutat sediul în Salt Lake City, Utah.

Astăzi, rețeaua AlphaGraphics este compusă din mai mult de 270 de francize conduse independent, având unități operaționale în Statele Unite, Brazilia, China, Hong Kong, Mexic, Arabia...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1970
Prima franciză 
1980
Număr de unități (internațional) 
280
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
15
Nivel investiție 
Taxă franciză 
36.500 EURO
Redevențe 
8,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!