Anker

Video
Anker
Media: 5 (1 voturi)

Anker este una dintre cele mai mari și bine consolidate brutării din Viena. Grupul Ankerbot AG deține în prezent în jur de 120 de unități în jurul Vienei și are un număr de aproximativ 1.300 de angajați. Partenerii francizați în rețeaua Ankerbrot beneficiază de avantajele unei sistem de succes din această branșă și de valoarea pe care Anker o oferă, acesta fiind o brand puternic de mai bine de 120 de ani. În grupul Ankerbot francizații dobândesc know-how-ul care a fost testat și îmbunătățit deja în cele 120 de magazine, însă este oferit și suport antreprenorilor independenți prin următoarele facilități: manual de franciză detaliat, rețea proprie de intranet, persoane de contact pentru suport, un concept complet de magazin, precum și training pentru operarea francizei și coordonarea angajaților.

Există foarte puține afaceri cu o istorie a companiei care să fie asociată atât de puternic cu istoria unui oraș precum brutăria tradițional vieneză Ankerbot. Fondată în 1891 de frații Mendl, Anker a ajuns astăzi la u...citiţi mai departe

Țara de origine 
AT Austria
Anul lansării 
1891
Număr de unități (internațional) 
120
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
10.000 EURO
Redevențe 
4,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!