Anytime Fitness

Anytime Fitness
Media: 3.5 (2 votes)

Anytime Fitness este un club de fitness și sănătate ce funcționează cu program non-stop. Compania deține mai mult de 2.700 de francize în locații din peste 19 țări. Facilitățile din sălile de fitness sunt disponibile 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Chuck Runyon, Dave Mortensen și Jeff Klinger au înființat Anytime Fitness în anul 2002. Runyon este CEO-ul companiei. Anytime Fitness are sediul în Hastings, Minnesota. Potrivit Forbes, Anytime Fitness a avut cea mai rapidă creștere dintre toate francizele ce oferă servicii de sănătate și fitness în anul 2014. Începând cu acest an, compania are peste 2.400 de săli de fitness și 2 milioane de clienți. Membrii au acces și în orele în care angajații sălilor sunt liberi prin intermediul unui breloc computerizat. Locațiile sălilor sunt în cele 50 de state din America, în Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Anglia, Scoția, insula Grand Cayman, Polonia, Olanda, Spania, Qatar, India, Chile, Japonia și Singapore. În anul 2012 compania avea 120 de anagajați. 

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
2001
Prima franciză 
2002
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
16.500 EURO
Redevențe 
549EUR/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!