Armand

Armand
Media: 4 (3 votes)

Franciza Armand este un model de afacere de proximitate in care principala preocupare a Francizatului este  eficientizarea vanzarii, alegerea produselor de interes maxim, fidelizarea clientilor, timp in care va beneficia de intreaga experienta Armand in piata, va fi sustinut logistic, va fi aprovizionat constant cu produse proaspete conforme cu standardele nationale de calitate  si, inca de la lansare, se va bucura de promovare pe toate canalele media ale Francizorului, prin includerea in reteaua Cofetariilor Armand. Pe langa activitatea comerciala din locatie, fiecare Francizat beneficiaza de conditiile comerciale pentru toate produsele si serviciile Armand, fiind posibila dezvoltarea pe segmentele  evenimentelor, home delivery sau corporate.

Intreaga atentie a companiei este concentrata cu precadere pe calitatea produselor, care a devenit rapid principalul atu in relatia cu clientii nostri. Pentru a garanta calitatea produselor, procesul de fabricatie este atent urmarit de catre cofetarii Armand si are l...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2010
Număr de unități (România) 
3
Orașe vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
2
Nivel investiție 
Taxă franciză 
2.000 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!