Asset Natural Ground

Asset Natural Ground
Media: 3.9 (7 votes)

Asset Natural Ground se poziționează ca un dezvoltator de afaceri ce aplică cu success încă din 2010 până în prezent deviza: „Învață cum să faci banii să lucreze pentru tine, în loc să lucrezi tu pentru bani.” În cadrul francizei Asset Natural Ground, sistemul creat reprezintă sursa și motorul întregii activități desfășurate. Compania susține cooperarea, lucrul în echipă și oferă partenerilor săi oportunitatea de a învăța cum să își împărtășească propriile experiențe. Franciza Asset Natural Ground construiește echipe dinamice în cadrul cărora promovează responsabilitatea și depășirea obstacolelor pentru atingerea performanțelor. Franciza pune la dispoziție cel mai întâlnit format de franciză din lume – AFACEREA FORMAT FRANCHISING, prin intermediul căreia oferă o oportunitate pentru oamenii de afaceri independenți.

În cadrul acestui tip de afacere, francizatul primește de la francizor, în afară de produsele sau serviciile propriu-zise, sprijin permanent. Acest suport constă în: 

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2010
Prima franciză 
2015
Număr de unități (România) 
23
Tip contract 
Durată contract (ani) 
4
Nivel investiție 
Taxă franciză 
4.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,50% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!