BoConcept

BoConcept
Media: 3.6 (5 votes)

BoConcept inseamna mobilier in stil minimalist pentru intreaga casa, la care se adauga articole pentru decorarea casei (covoare, lampi, mici decoratiuni). Stilul este unul modern si nu acopera deloc zona clasica.Mobilierul este realizat in Danemarca la fabrica din Norgod a companiei mama. Decoratiunile sunt concepute de un designer BoConcept, insa sunt realizate manual in Asia.BoConcept ofera inclusiv solutii pentru amenajarea casei, realizate intr-un program 3D, in functie de planurile fiecarui client. Pe langa faptul ca mobilierul este modular (spre exemplu, o canapea poate fi montata in mai multe feluri), acesta poate fi si personalizat – spre exemplu, un modul poate fi imbracat in alt material decat cel cu care vine din fabricatie.Clientii BoConcept se incadreaza in categoria de varsta 25 – 55 de ani, fiind vorba de persoane cu venituri peste medie.

Țara de origine 
DK Danemarca
Anul lansării 
1952
Prima franciză 
1993
Număr de unități (internațional) 
60
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
27.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!