The Burger Lobby

The Burger Lobby
Media: 5 (1 voturi)

THE BURGER LOBBY® este un lanț de restaurante cu sediul în Spania, specializat în burgeri gourmet, oferind o selecție atentă și extinsă a produselor fabricate din materii prime de înaltă calitate, întregul concept bazându-se pe inovarea continuă. Scopul lor este de a-și face oaspeții să se bucure de atmosfera modernă, urbană și confortabilă, determinându-i să viziteze și celelalte locații, creând astfel o experiență de neuitat.

Aceștia reprezintă un grup în faza de creștere completă, în prezent având 5 restaurante deschise. Primul lor magazin a fost inaugurat în iulie 2011, în zona exclusivistă Pozuelo de Alarcon. După un an de expansiune au început colaborarea cu primul francizat în zona Mendez Alvaro, iar într-o scurtă perioadă de șase luni, acestuia i s-au adăugat alți 3 francizați în Boadilla del Monte, San Sebastián de los Reyes și Madrid Centro.

În prima jumătate a anului 2013, 75.000 de meseni au trecut prin restaurantele lor, contribuind la cifra de afaceri de 900.000 €, comanda medie fiind de 13,45 €. Estimările lor pentru un întreg an sunt de peste 2 milioa...citiţi mai departe

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
2011
Prima franciză 
2012
Număr de unități (internațional) 
9
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

Burger Lobby Franchise

Taxă franciză 
41.000 EURO
Redevențe 
4,50 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,50% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!