Caffe Bene

Video
Caffe Bene
Media: 5 (1 voturi)

Caffe Bene este cea mai mare franciză de cafenea fondată în Korea de Sud, având cele multe unități la nivel național (1.000). Caffe Bene este un brand născut pentru a introduce noua filozofie a furnizării unui spațiu primitor pentru odihnă și un loc de conceperea ideilor pentru vizitatorii noi. De fapt, Caffe Bene a reușit să își extindă afacerea la nivel global. Aceștia au deschis un magazin de referință în Times Square, New York și au adunat un număr de 105 unități în franciză în orașele mari din America precum Dallas, New Jersey, Los Angeles. Mai mult, Caffe Bene au intrat cu succes și pe piețele din China (500 de unități), Japonia, Filipine, Indonezia, Mongolia, Cambodgia, Arabia Saudită, Malaezia, Singapore, Brunei, Taiwan și Vietnam. În total, Caffe Bene au deschise peste 1.600 de magazine la nivel mondial. 

Țara de origine 
KR Korea, Republic of
Anul lansării 
2008
Prima franciză 
2008
Număr de unități (internațional) 
1.600
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
32.000 EURO
Redevențe 
6,90 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!