Casa Traditiei

Casa Traditiei
Media: 4 (1 voturi)

Casa Traditiei a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor sai produse alimentare de cea mai buna calitate, preparate exclusiv prin metode traditionale (baitarea carnii in mirodenii exclusiv naturale, afumarea in afumatori speciale numai cu lemn si rumegus de fag si cires, maturarea pe indelete a produselor din lapte proaspat in incaperi cu temperatura si umiditate controlate).

Astfel, sub brandul Casa Traditiei am reunit produse, gusturi si obiceiuri culinare din diferite zone ale tarii Bucovina cu dulceturi, zacusca, salata, bureti, cozonac de casa, branzeturi de capra, preparate din carne, Tinutul Neamtului cu preparate din carne, Zona de munte Harghita si Covasna cu preparate din lapte si produse din carne, Zona Brasovului cu branzeturi de oaie si mixte, produse din pastrav de munte, zona Sibiului cu preparate din carne.

In speranta ca am reusit sa adunam din diferitele zone ale tarii produse de cea mai buna calitate, multumim celor ce trecandu-ne pragul magazinului ne-au de...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2010
Număr de unități (România) 
1
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
7.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!