Ceainaria Rendez-Vous

Ceainaria Rendez-Vous
Media: 3.5 (2 votes)

Ceainaria Rendez-Vous si-a deschis portile in martie 2003, fiind prima ceainarie din Bucuresti ce prezinta un sortiment de peste 50 de tipuri de ceaiuri vrac de origine, intr-un concept unic de prezentare si servire. Cu motto-ul sau “ O clipa de liniste”, Ceainaria Rendez-Vous si-a propus introducerea pe piata romaneasca a plantei de ceai renumita si apreciata in intreaga lume pentru calitatile sale benefice asupra organismului. Rendez-vous are acum o gama de peste 250 tipuri de ceai premium, fiind unic importator in Romania al faimoasei Case de Ceai George Cannon Paris. Ceainaria este un concept ce promoveaza pe de o parte ceaiul ca produs benefic relaxarii fizice si spirituale, cu efecte terapeutice/curative/revigorante iar pe de alta parte promoveaza ceaiul ca fiind o forma spirituala de petrecere a timpului personal. Tendinta actuala este spre produse naturale, oamenii acorda din ce in ce mai multa importanta sanatatii fizice si psihice. Timpul liber devine foarte pretios si nu t...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2003
Prima franciză 
2016
Număr de unități (România) 
3
Orașe vizate 
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

30.000 Euro

Taxă franciză 
5.000 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
500EURO/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!