Cipo & Baxx

Cipo & Baxx
Media: 4.5 (6 votes)

YIL-BA a obținut un succes deosebit pe piața de fabricație de îmbrăcăminte. Inovația și design-ul de ultimă oră au permis YIL-BA să fie un actor important pe piața europeană, acesta depășindu-și uneori propriile așteptări și fabricând peste 5.000.000 de articole pe an.

Textilele YIL-BA și marca CIPO&BAXX sunt exportate în prezent prin franciză pe piețele din Rusia, Germania, Australia, Franța, Ungaria, Marea Britanie, Republica Irlanda, Spania, Țările de Jos, Polonia și Statele Unite, precum și prin propriile magazine din Europa. Aceștia au angajat peste 600 de persoane în conformitate cu scopul lor de a construi fabrica pe o suprafață de 12.000 m2. Starea bună a unității de producție și efectuarea de studii de cercetare și dezvoltare le permite să reacționeze rapid și eficient la condițiile actuale ale pieței competitive, fără întârziere, ceea ce este esențial pentru succesul pe o piață într-o continuă schimbare. YIL-BA este un participant activ în toate marile spectacole și expoziții din Europa. Anunțurile plasate în revistele publicate la nivel mondial, cu tiraj mare...citiţi mai departe

Țara de origine 
DE Germania
Anul lansării 
1996
Prima franciză 
2005
Număr de unități (internațional) 
200
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
1
Nivel investiție 
Taxă franciză 
0 EURO
Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!