Coffee Island

Coffee Island
Media: 4.6 (5 votes)

Chiar dacă condițiile actuale de piață au făcut ca fiecare mutare în afaceri să fie riscantă, dezvoltarea amplă și constantă a rețelei Coffee Island în ultimii patru ani (a primit statutul de franciza cu cea mai rapidă creștere în 2012 și 2013 din toate domeniile) garantează o activitate adecvată și sigură pentru fiecare partener potențial. Cu produse de înaltă calitate la cele mai competitive prețuri, o filozofie unică și investiții continue în cunoașterea cafelei, care este certificată de asociațiile internaționale de top din industria cafelei, Coffee Island își extinde cu atenție rețeaua sa bazându-se pe planificarea strategică. Este cel mai bun partener pentru oamenii de afaceri inteligenți, cărora le oferă șansa de a dezvolta o afacere într-un mod sigur și sănătos, cu profit imediat, amortizarea rapidă a investiției de capital, investiții inițiale relativ scăzute sau chiar mai mici cu programe de finanțare (în special pentru partenerii deja existenți).

Țara de origine 
GR Grecia
Anul lansării 
1999
Prima franciză 
2000
Număr de unități (internațional) 
310
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
15.000 EURO
Redevențe 
3,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!