Columbus Cafe

Video
Columbus Cafe
No votes yet

Istoria conceptului începe în anul 1994 în Paris, prin deschiderea unei primei unități cu influențe americane, din punct de vedere al stilului și al meniului. Acest stil însă s-a schimbat radical în câțiva ani de la lansare, afacerea s-a extins și se bucură în prezent de un succes considerabil și cuantificabil prin cele 70 de unități Coulmbs Cafe existente în țara de origine și alte 10 în lume (Qatar, Belgia, Kuweit, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Polonia și România). Conceptul pe care Columbus Café se bazează în lupta cu concurența este fidelizarea clienților. Astfel, din totalul de vizitatori, 40% vin la Columbus Café o dată pâna la de trei ori pe săptămână, 25% de patru până la șase ori pe săptămână, iar 10 % de șapte sau chiar mai multe ori pe săptămână.

Columbus Cafe se compune dintr-o gamă variată de sortimente de băuturi calde (cafea, ciocolată, ceai), sandwich-uri și preparate fresh. „Fă-ți timp pentru tine" - acesta este sloganul Columbus Cafe menit să le ofere clienților săi un mom...citiţi mai departe

Țara de origine 
FR Franța
Anul lansării 
1994
Număr de unități (internațional) 
70
Număr de unități (România) 
1
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
20.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!