Diverta

Diverta
No votes yet

Diverta, un brand 100% romanesc, cu primul magazin deschis in 1999, ofera clientilor sai cel mai bun si variat mix de carti, papetarie, jucarii, cadouri, colectii fashion pentru adolescenti si gadget-uri.

Sub sloganul „Mereu ceva nou”, Diverta aduce cele mai „hot” produse ale momentului in cele 23 de magazine deschise in cele mai importante orase din tara. Viitorii parteneri in franciza vor putea astfel sa dezvolte un business profitabil, adresat intregii familii, conceptul unic Diverta aducand zambete copiilor, chef de joaca pasionatilor de gadgets, si foarte multe titluri de carte dintr-o varietate de domenii. 

Țara de origine 
RO România
Prima franciză 
2016
Număr de unități (internațional) 
23
Număr de unități (România) 
23
Tip contract 
Nivel investiție (detaliat) 

25.000 - 100.000 EURO in functie de suprafata magazinului

Taxă franciză 
0 EURO
Redevențe 
4% din CA/luna + taxa soft 1% din CA/luna
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!