Filicori Zecchini

Filicori Zecchini
Media: 4.5 (2 votes)

Promovarea artei si culturii espresso-ului intalian in lume este unul din obiectivele companiei Filicori Zecchini. Pentru a putea savura cu adevarat un espresso italian autentic este nevoie de un contex care sa il puna in valoare.

Din pasiune pentru cafea, Filicori Zecchini doreste sa ofere experienta unui espresso savurat intr-o atmosfera unde creativitatea italiana se imbina cu flexibilitatea si functionalitatea unui spatiu modern si inovativ.  Astfel s-a nascut proietul de “Acordarea licentei Filicori Zecchini” care presupune un proiect de cafenea unde toate elementele sunt realizate cu obiectivul final de a crea un context in care esspreso-ul devine o experienta unica si perfecta in fiecare zi. Este extrem de simplu sa faci parte din proiectul nostru. Descopera cum poti deveni partenerul nostru.

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1919
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!