Flocafe

Flocafe
Media: 4.5 (2 votes)

Flocafé este un lant de cafenele din Grecia ce apartine companiei Vivartia, un conglomerat din industria nutritiei ce detine si alte francize similare. 

Primul outlet a fost deschis in Atena in anul 1994 iar in prezent compania opereaza peste 80 de cafenele in peninsula Balcanica, Cipru si pe unele nave de croaziera. In 2006 a avut o cotatie de piata de 10,2% in Grecia. In cafenelele Flocafé, internetul este oferit gratuit prin parteneriate cu Vodafone si hellas Online.

Flocafé ofera un ambient relaxat, lipsit de griji si stilat. Este o experiență pe tot parcursul zilei, care oferă un amestec uimitor de cafea și arome de ciocolată, o sărbătoare somptuoasa a gusturilor, ce satisface in acelasi timp nevoile si starile de spirit diferite ale consumatorilor. Este destinația preferată oamenilor în orice moment al zilei.

Țara de origine 
GR Grecia
Anul lansării 
1994
Număr de unități (internațional) 
90
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Redevențe 
4,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
3,50% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!