G-Star Raw

G-Star Raw
Media: 3.7 (3 votes)

De la crearea sa, in 1989, G-Star RAW a fost cunoscut pentru stilul sau inovator si avansat tehologic, in lumea  denimului. Impingerea granitelor, experimentarea continua, precum si  dezvoltare de produs au condus la o crestere de popularitate peste tot in lume. Caracteristicile brute, rudimentare si bazice ale brandului ii permit marcii G-Star RAW sa isi mentina stilurile sale distincte si neortodoxe.

"Doar produsul" a fost intotdeauna filosofia si  abordarea de piata a lui G-Star. Dezvoltarea de produse inovatoare, cum ar fi Denim RAW, care a avut o influenta majora pe piata blugi, a fost o consecinta naturala. De la premiera lui denim RAW in 1996, G-Star si-a extins conceptul de a include o noua imagine mai avansata care sa faca apel la toate stilurile, tendintele si varste, pastrand in acelasi timp un produs in cea mai pura forma. Detalii autentice si atributele functionale ofera ocolectiei un puternic sentiment de identitate. Inovarea si perfectionarea produsului sunt imperative pentru G-Star ...citiţi mai departe

Țara de origine 
NL Olanda
Anul lansării 
1989
Număr de unități (internațional) 
250
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!