Infinite Love

Video
Infinite Love
Media: 3.4 (8 votes)

Infinite Love face parte dintr-o rețea internațională din domeniul parfumurilor din Turcia, Germania, SUA, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Rusia sau Tunisia. În Romania există 9 puncte de vânzare Infinite Love în orașe ca București, Craiova, Târgu- Jiu, Timișoara, Ploiești. Infinite Love este în căutarea unor parteneri care să ducă brandul și pe alte noi piețe.

Infinite Love oferă esențe moderne și persistente create după rețetele celor mai cunoscute parfumuri, similare cu produsele lansate pe piață în ultimii ani de către case de parfumuri celebre. Venit în Romania de doar un an, magazinul de parfumuri Infinite Love s-a poziționat pe piață ca alternativă „value for money” pentru oamenii pasionați de esențe și nu de etichete. 

Colecția de parfumuri vine însoțită de prețuri foarte accesibile:

  • 15 RON - 8ml;
  • 59 RON - 50ml;
  • 84 RON - 100ml.

„Am adaptat rețetele parfumurilor după preferințele...citiţi mai departe

Țara de origine 
TR Turcia
Anul lansării 
2009
Prima franciză 
2010
Număr de unități (internațional) 
43
Număr de unități (România) 
9
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
1.000 EURO
Redevențe 
1,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!