Kingdom Chips Bruxelles

Kingdom Chips Bruxelles
Media: 4 (1 voturi)

Kingdom Chips Bruxelles a fost creat pentru a împărtăși „povestea reală” a cartofilor prăjiți de calitate, pe care, în mod normal, îi puteați mânca doar în Belgia. Succesul produsului este foarte mare pentru că este asigurat de simplitate, calitate și siguranță. Provocarea conceptului a fost de a recrea gustul tradițional și calitatea cartofilor prăjiți după rețeta tradițională belgiană, alături de un sortiment de sosuri atât autentice cât și clasice, mare parte din ele necunoscute concurenților. A deschide o franciză de cartofi prăjiți Kingdom Chips Bruxelles înseamnă a face parte dintr-un lanț exclusiv și prestigious.

Brandul Kingdom Chips Bruxelles oferă potențialilor parteneri posibilitatea de a folosi un brand internațional, un know-how unic și materii prime de înaltă calitate. În același timp, pentru a menține sistemul de calitate și unicitatea Kingdom Chips Bruxelles, partenerul trebuie să îndeplinească anumite cerințe în ceea ce privește în special calitatea finală...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
2015
Număr de unități (internațional) 
4
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
0 EURO
Redevențe 
3,50 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!