Kumon

Kumon
Media: 3.5 (2 votes)

De mai bine de 50 de ani, Kumon ajută milioane de copii din întreaga lume să își îmbunătățească abilitățile de citire și cele matematice. Ca proprietar de franciză, veți ajuta elevii să deprindă abilitățile matematice și de ciitre de bază, sporindu-le șansele să obțină rezultate mai bune în școală și în viață. Kumon este cel mai mare program de învățare afterschool din lume, proiectat pentru a oferi copiilor avantaje academice. Se diferențiază de alte programe de învățare prin faptul că oferă mai mult decât o simplă îndrumare, permițând copiilor să dezvolte abilități de gândire critică și independentă. Prin intermediul programului Kumon și al instrucțiunilor individualizate, copiii progresează în ritmul propriu și trec la următorul nivel de instruire numai atunci când duc la bun sfârșit sarcinile curente. Pentru copii, acest lucru se traduce în rezultate superioare celor obținute în sistemul tradițional de învățământ.

Profesorul de matematică de liceu Toru Kumon a dezvoltat metoda de învățare Kumon în urmă c...citiţi mai departe

Țara de origine 
JP Japonia
Anul lansării 
1954
Prima franciză 
1958
Număr de unități (internațional) 
25.386
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
900 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!