Lavazza Il Caffe di Roma

Lavazza Il Caffe di Roma
No votes yet

Membra a grupului Lavazza, Il Cafe di Roma invita in cea mai primitoare ambianta creata in stil italian traditional pe toti amatorii de cafea sa savureze alaturi de cele mai variate si originale produse din cafea, o gama diversificata de produse complementare: inghetata, ciocolata si produse de patiserie.

Ca obiectiv principal, echipa Il Cafe di Roma isi propune impartasirea experientei sale in domeniul cafelei cu potentiali parteneri internationali dispusi sa devina parte a unei retele bine consolidate si sa activeze intr-un domeniu care se dovdeste din ce in ce mai profitabil.

Suprafata recomandata de francizor pentru o unitate Il Cafe di Roma este de aprox. 120 mp, iar locatia ideala - in centre comerciale sau eventual in zonele centrale ale oraselor.

 

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1994
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
15.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!