Mrs. Fields

Mrs. Fields
Media: 3.7 (3 votes)

Atunci când Mrs. Fields a fost lansat în Palo Alto, California, 1977, Debbi Fields avea un singur scop în minte: să îi facă pe oameni fericiți cu delicioasele sale fursecuri cu ciocolată. Ea știa că odată ce oamenii vor gusta fursecurile proaspăt  coapte, făcute cu ingrediente de calitate superioară, vor rămâne plăcut surprinși. Însă nici ea nu a putut anticipa că brand-ul ei de fursecuri premium ei va deveni cel mai cunoscut și dorit din lume din această branșă. Acea popularitate nu a scăzut deloc de-a lungul timpului. La urma urmei, cine nu iubește fursecurile proaspăt coapte marca Mrs. Fields?

Debbi Fields știa că succesul ar avea nevoie de mai mult decât simplele fursecuri delicioase. Pentru a realiza cu adevărat o creștere fenomenală și pentu a putea răspândi brandul în toate colțurile lumii, franciza a fost alegerea logică. Debbi însăși a insistat asupra calității fară compromisuri în toate aspectele afacerii - de la ingrediente la asistența oferită clienților - asigurându-se astfel că o experiență superioară va fi furnizată de fiecare dată. După 30 de ani, Mrs. Field...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1977
Număr de unități (internațional) 
300
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
32.000 EURO
Redevențe 
6,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!