Nara Camicie

Nara Camicie
Media: 4.5 (2 votes)

In 1985 se deschide primul magazine NARA CAMICIE, la Milano, via Montenapoleone.Magazinul se remarca inca de la inceput printre magazinele de fashion si ramane pana la ora actuala un simbol pentru imaginea NARA CAMICIE.Cu 200 de magazine in Italia si peste 400 in intreaga lume, NARA CAMICIE este un brand de rezonanta pentru femeile de pe trei continente si un punct de referinta in design-ul italian.Peste tot in lume, magazinele Nara Camicie se gasesc pe cele mai prestigioase pietonale si in cele mai importante galerii de shopping din lume, alaturi de alte nume de notorietate ale design-ului italian.Imaginea magazinelor NARA CAMICIE se bazeaza pe stilul minimalist, care se regaseste atat in mobilier, accesorii, cat si in organizarea magazinelor.

NARA CAMICIE este prezent si in Romania din septembrie 2005, cu trei magazine in Bucuresti, situate in Plaza Romania, Mall Vitan si Calea Victoriei.

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1984
Număr de unități (internațional) 
480
Număr de unități (România) 
3
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
5.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!