PerfumArte

PerfumArte
Media: 3.1 (11 votes)

PerfumArte – Simte diferența

Parfumeria de lux low-cost Perfumarte a decis să fie prezentă și în România. Aceasta se dedică în totalitate fabricării și comercializării de parfumuri și produse ambientale și cosmetice, elaborate de o echipă prestigioasă de parfumieri, asociați mărcii. PerfumArte produce și comercializează exclusiv prin rețeaua proprie de magazine, sub licență proprie, o gamă de peste 150 de parfumuri și alte produse olfactive.

Încă din anul 2009, PerfumArte a știut cum să devină un brand cunoscut pe piață și să fie un termen de referință în domeniu, atât din punct de vedere al calității, cât și al imaginii și al originalității. Scopul lor este ca PerfumArte să devină cea mai cunoscută marcă din acest segment de piață și, pentru a obține acest lucru, își orienteză toate forțele și resursele spre a satisface cerințele și așteptările clienților și ale francizaților, oferind servicii de calitate, cu cele mai bune produse vândute la cel mai bun preț.

...citiţi mai departe
Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
2009
Număr de unități (internațional) 
120
Număr de unități (România) 
1
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză (detaliat) 

500 EURO in primul an

250 EURO din al doilea an

Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!