SeaFood Shaorma

SeaFood Shaorma
Media: 3.9 (10 votes)

Din pasiune pentru mâncare, această afacere oferă gusturi noi, sofisticate, fără a costa o avere. De la creveți, languste, stridii, homari, crabi, langustine, scoici, sepii, caracatițe și multe altele, aceștia prepară un cocktail sau dish-uri cu preparate specifice, pentru a le oferi clienților o dietă sănătoasă, bogată în Omega 3 și 6.

Au pornit cu Taverna Racilor, iar după ani de degustări culinare, oferă concept unic în Europa de est, creat de către Paul Nicolau – shaorma cu fructe de mare. Mâncarea diferită, sănătoasă și gustoasă este un concept la care au lucrat ani de zile înainte de a-l lansa pe piața din România. Se mândresc cu o shaorma unică și cu peste 1.000 de bucăți vândute în doar primele 2 zile. Pentru ca experiența clienților să fie unică și pentru a păstra gustul, vitaminele și nutrienții pe care doar fructele de mare le oferă, aceștia au un sistem avansat de procesare. Astfel, doar fructele de mare care îndeplinesc condițiile stricte de calitate sunt depozitate în recipiente sterilizate, în m...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2015
Număr de unități (România) 
1
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă de franciză 
Negociabilă în funcție de oraș
Redevențe 
500EUR/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!