Sophia

Recomandat
Sophia
Media: 5 (1 voturi)

Sophia” s-a născut în 2004 din autenticitatea exoticului indian cu proiectul ”Sophia incredible India”, a continuat apoi preluând din stilurile europene, transformându-se în ”Sophia home decoration”. De-a lungul timpului a renăscut continuu, fiind un concept care a rămas mereu viu, orientându-se după dorințele și cerințele clienților.

De-a lungul celor 10 ani, Anamaria Ștefan, sufletul Sophiei, artistul și inițiatorul din spatele poveștii, a călătorit prin lume, de unde a adus culori, tradiții, stiluri și tendințe. A început pe când avea 26 de ani cu ideea de a promova produse 100% originale din India. Apoi, odată cu evoluția gusturilor publicului spre un design mai modern, s-a reinventat, creând ceea ce astăzi se cheamă simplu ”Sophia”, un concept dedicat decorațiunilor interioare pentru reședințe, hoteluri și muzee. 


12 Motive să deschizi o Afacere la Cheie


1 Beneficiezi de un Brand cu Acoperire Internatională, cu 13 ani Experiența în domeniul Decorațiunilor Interioare

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2004
Număr de unități (România) 
12
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

10.000 - 15.0000 Euro

Taxă franciză 
2.999 EURO
Redevențe 
2% dupa primul an
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!