Tip Top

Tip Top
Media: 3.3 (7 votes)

În tot ceea ce fac, cei de la Tip Top pun pe primul loc calitatea și prospețimea, echipa lor fiind construită pentru a le fura clienților un zâmbet la fiecare produs ales. Încă de la început aceștia și-au asumat misiunea de a face clienții mai fericiți, mai veseli, mai plini de viață. Își propun să contribuie la fiecare moment al vieții consumatorilor, fie că este micul dejun, abandonul dietei, aniversarea zilei de naștere sau nunta mult așteptată. Servesc peste 11.500 clienți zilnic, fiecare cu dorințele, așteptările și nevoile lui. Zâmbetele adolescenților cărora le pot oferi sandwich-ul de dimineață sau zâmbetele domnișoarelor cărora le concep cele mai extravagante torturi de nuntă sunt în aceeași măsură de măgulitoare pentru ei.

Firma se află într-o continuă ascensiune, preocupată să înțeleagă, să anticipeze și să răspundă schimbărilor din viața clienților, prin evoluție constantă și inovație. De-a lungul anilor, și-au clădit un statut de jucător reprezentativ în domeniul cofetăriei, patiseriei, al s...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
1993
Număr de unități (România) 
30
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!