U-Design

Video
U-Design
No votes yet

Magazinul de tricouri U-Design a fost inițiat ca urmare a experienței noastre îndelungate în servicii complete de personalizare, iar în momentul de față compania noastră se extinde prin acest sistem de franciză la nivel național. Magazinul de tricouri U-Design este o afacere "la cheie" destinată acelor antreprenori cu experiență sau începători, care percep perspectiva oportunității acestei afaceri, fiind ideal start pentru SRL-D, PFA, întreprindere individuală și, totodată, o posibilă afacere suplimentară pentru cei care derulează deja o activități de comerț. Grație ideii inovatoare, serviciul de imprimare a tricourilor și nu numai, precum și vânzarea acestora, sunt activități care se pot desfășura în spații comerciale fixe, de la min. 8 mp, dar se pretează și spațiilor ocazionale cu acces la curent electric, din apropierea târgurilor tradiționale, sau fest-urilor cu iz de rock și bere. Brend-ul prietenos, modelele de tricouri moderne și unice prin personalizare, calitatea produselor, un know-how facil și acc...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2017
Prima franciză 
2017
Număr de unități (România) 
5
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

16,000 lei

Taxă franciză (detaliat) 

1600 lei

Redevențe 
0
Contribuție la bugetul de marketing 
0
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!