Villa Italian Kitchen

Villa Italian Kitchen
Media: 4 (1 voturi)

„Villa Fresh Italian Kitchen” este construită pe baza unei loialități stricte față de vechile rețete autentice, pe care Michele Scotto le-a adus cu el din Napoli, Italia. De la prima pizzerie care a fost deschisă în 1964 lângă teatrul Ed Sullivan pe Broadway, până la restaurantul lor cel mai recent, angajamentul pentru alimente de calitate și ospitalitatea autentică au fost și sunt în continuare semnul distinctiv al Villa. Cu peste 200 de locații la nivel internațional, Villa continuă să crească oferind oaspeților cea ce doresc: pizza după rețete tradiționale, paste de casă, antreuri autentic italiene, salate și articole de specialitate care satisfac nevoile unui stil de viață în continuă schimbare. Villa Fresh Italian Kitchen se remarcă prin:

  • Varietatea antreurilor autentic italiene
  • Oferte diversificate pe parcursul zilei
  • Design contemporan de bucătărie italiană, având ca element central cuptorul 
  • 275 de locații
  • Oportunități interne și int...citiţi mai departe
Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1964
Prima franciză 
1999
Număr de unități (internațional) 
270
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
23.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!