Wellness bei Tiffany

Wellness bei Tiffany
Media: 4.4 (18 votes)

Wellness bei Tiffany este o franciza din Germania, prezenta de opt ani pe piata romaneasca. Pana acum au fost deschise doua saloane in tara noastra, in Timisoara si Resita, iar master francizorul vizeaza extinderea sistemului in orasele mari din tara, dar si in Republica Moldova. Primul salon al companiei a fost deschis in 1998 in Munchen, Germania, iar un an mai tarziu a inceput extinderea in franciza, in Germania si Austria.

Acum reteaua a ajuns la aproximativ de 65 de unitati si este prezenta in Germania, Austria, Elvetia, Suedia, Franta, Italia, Polonia si Romania. Master franciza pe Romania este detinuta de sotii Gabriela si Jovan Perkosan, prin compania Wellness bei Tiffany - Wellness Center S.R.L., care detine si Master Franciza pe Europa de Sud-Est. Contractul de master franciza pentru tara noastra a fost semnat in aprilie 2008, si o luna mai tarziu a fost deschis primul salon, in Timisoara. Iar la sfarsitul lui 2008 a fost inaugurat si primul salon al unui francizat, la...citiţi mai departe

Țara de origine 
DE Germania
Prima franciză 
2008
Număr de unități (internațional) 
65
Număr de unități (România) 
2
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
5.000 EURO
Redevențe 
4,50 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
2,50% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!