Wienerschnitzel

Wienerschnitzel
Media: 4 (1 voturi)

Wienerschnitzel este un lanț american de fast-food fondat în 1961 (inițial sub numele de „Der Wienerschnitzel"), restaurantele fiind specializate în produsele hot-dog, cunoscut și ca cel mai mare lanț de hot-dog din lume. Locațiile Wienerschnitzel se găsesc predominant în California și Texas, dar sunt prezente și în Arizona, Colorado, Illinois, Louisiana, New Mexico, Nevada, Utah, și Washington. De asemenea, un magazin este situat în Guam, iar altul în Whittier, California.

Întreg lanțul este recunoscut pentru structura clădirilor vechi, cu acoperișul mare în forma literei A, similar cu structurile originale folosite de IHOP, Tastee-Freez, Nickerson Ferme și Whataburger. Structurile care au fost transformate din Wienerschnitzels în alte restaurante păstrează adesea arhitectura distinctivă. Mascota lanțului este un hot dog antropomorfizat, cunoscut sub numele de „Cel Delicios - The Delicious One”, care fuge de oamenii care doresc să-l mănânce.

Primul Wienerschnitzel a fost fondat de...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1961
Prima franciză 
1965
Număr de unități (internațional) 
350
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
32.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!