Caffe Vergnano

Recomandat
Video
Caffe Vergnano
Media: 5 (1 voturi)

Traditie

Caffe Vergnano are o indelungata si prestigioasa istorie. Fondata in 1882, atunci cand Domenico Vergnano, stramos al familiei Vergnano, a stabilit sediul activitatii sale prin deschiderea unui mic magazin alimentar in orasul medieval Chieri situat la poalele dealurilor din jurul Torino.

Magazinul a inceput rapid sa se specializeze in prajirea si vanzarea de cafea, definind adevarata vocatie a familiei Vergnano. O vocatie sustinuta de o decizie curajoasa, cum ar fi achizitionarea in anii 30 a unei plantatii de cafea din Kenya, in timp ce in Italia afacerea a crescut rapid odata cu infiintarea primelor trei depozite din Torino, Alba si Chieri.

Calitate  

In acelasi timp, compania a avut capacitatea de a se transforma intr-unul dintre cei mai cunoscuti producatori de cafea din Italia, un succes care s-a datorat cautarii permanente de calitate, o calitate mult apreciata de adevaratii cunoscatori ai cafelei Caffe Vergnano timp de ma...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1998
Număr de unități (internațional) 
40
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
15.000 EURO
Redevențe 
2,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!