Cellulem Block

Cellulem Block
Media: 3.3 (7 votes)

Cellulem Block este franciza spaniolă de înfrumusețare lider în fotoepilare IPL (lumină intens pulsată), tratamente anti-celulită și de slăbit, dezvoltată de fondul european de investiții GED Private Equity, cu peste 12 ani de experiență pe piața românească. Cellulem Block a luat naștere în 1993, devenind una dintre companiile de estetică cele mai solide de pe piață, recunoscută la nivel internațional. Cu peste 18 ani de experiență în domeniul esteticii, are o rețea de peste 300 de centre în Spania, Franța, Italia, Portugalia, Maroc, Andorra și România.

Franciza se distinge prin flexibilitatea investiției, rigurozitatea aplicată în dezvoltarea afacerii, sprijinul oferit francizatului și mai ales calitatea ridicată a serviciilor la un preț competitiv. Este o afacere rentabilă cu recuperarea rapidă a investiției, între 16 și 24 de luni, într-un domeniu cu o clară tendință de creștere.

Tratamentele combină efectele tehnologiei de avangardă cu principiile active ale cosmeticii naturale, fără a folosi metode invazive sau chirurgie, printr-un personal prof...citiţi mai departe

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1993
Număr de unități (internațional) 
200
Tip contract 
Nivel investiție 
Taxă franciză 
5.000 EURO
Redevențe 
200EUR/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
200EURO/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!