Coffeeshop Company

Coffeeshop Company
Media: 4.5 (2 votes)

Coffeeshop Company este o întreprindere austriacă de familie și o parte a grupului de companii Schärf. Aceasta s-a specializat în producția de cafea espresso de înaltă calitate din boabe de cafea Arabica provenite din ținuturile muntoase. Compania Coffeeshop funcționează ca un sistem bazat pe franciza de cafenele din Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Turcia, Maroc, Egipt, Statele Unite ale Americii, Rusia, Slovenia, Croația, Macedonia și Mexic. Sediul companiei Coffeeshop poartă numele de  „Arta Cafelei", și este situat în Neusiedl am See, Austria.

Compania a fost fondată în anul 1999, ca parte a grupului Schärf. În același an, a fost deschis primul magazin Coffeeshop Company din Viena. Acest prim magazin a fost operat de către companie în sine și a fost folosit pentru a crește șansele viitoare de succes pentru întregul concept. Textul ce apare sub logo-ul companiei, „Acasă în Viena", face trimitere la deschiderea primului magazin din Viena. Încă din etapa de constituire a companiei, aceasta a beneficiat de resursele grupul...citiţi mai departe

Țara de origine 
AT Austria
Anul lansării 
1999
Număr de unități (internațional) 
290
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!