Costadoro Coffee Lab

Video
Costadoro Coffee Lab
Media: 4.2 (9 votes)

COSTADORO este o companie de succes din Italia, pasionată de cultura cafelei, iar ritmul rapid cu care se dezvoltă evidențiază un singur lucru: este locul perfect pentru oamenii care vor să facă parte dintr-un mediu dinamic, dintr-o organizație de talie mondială care impune ritmul stabilind provocări interesante pe piața de specialitate.

Costadoro este cel mai important producător de cafea din nordul Italiei, impunându-se pe o piață unde calitatea și gustul sunt două valori foarte importante. Cu o tradiție de mai bine de un secol, acest brand a câștigat milioane de fani ai cafelei, datorită grijei pentru calitate și a obiectivelor sale zilnice: inovare și cercetare științifică.

Încă de la început, Costadoro Coffe Lab a vrut să devină un nume de referință în promovarea cafelei italiene și de aceea a creat un centru de training și cercetare unde profesioniștii și amatorii pot descoperi procesul întreg de creare a unui expresso italian în cadrul unor cursuri, seminarii și evenimente. Povestea Costadoro a început în 1890, atunci când Oreste Beccuti a des...citiţi mai departe

Țara de origine 
IT Italia
Anul lansării 
1890
Număr de unități (internațional) 
50
Număr de unități (România) 
4
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
25.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!