Dandara

Recomandat
Video
Dandara
Media: 4.2 (21 votes)

Brandul Dandara a fost creat din ideea de a răspunde la nevoile femeii moderne, pentru eleganță și naturalețe, iar în anii 90 și-a consolidat poziția în piața din Spania prin deschiderea a 10 magazine. În prezent, Dandara deține peste 100 de magazine aflate în diferite orașe spaniole și în tări din Europa, Orientul Mijlociu și America.

Dandara este deținută de grupul textil Spanditex, SL, o companie de renume în industria modei cu peste treizeci de ani de experiență ca producător și comerciant de modă și accesorii pentru femei. Dandara se bucură astăzi de o poziție foarte competitivă în industria modei datorită unei politici excelente bazate pe un management cost/preț eficient. Dar adevărata cheie a succesului său constă în viteza serviciilor, standardele ridicate de calitate și tehnologia dezvoltată de producție. Dandara are un volum mare de producție și o logistică adecvată, permițându-i să dezvolte o politică de prețuri foarte competitive, adaptate la nevoile unui public tânăr care necesită calitate l...citiţi mai departe

Dandara Lookbook
Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
1980
Prima franciză 
2002
Număr de unități (internațional) 
100
Număr de unități (România) 
4
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Taxă franciză 
6.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!