Daylight Donuts

Recomandat
Daylight Donuts
Media: 4.2 (15 votes)

Daylight Donuts este o companie americana infiintata in anul 1954 in Oklahoma. In prezent exista peste 900 de locatii in intreaga lume. Alegerea locatiei asigura in mare masura succesul afacerii. De asemenea, Daylight Donuts nu percepe redevente lunare, astfel ca tot profitul ramane la beneficiarul francizei.

Daylight Donuts este un adevarat simbol al Statelor Unite ale Americii, fiind cunoscut si de restul lumii prin reteaua de francize construita la nivel international. Marca Daylight Donuts a fost fondata de Tommy si Lucille Day in Tulsa, Oklahoma. Cei doi au lansat amestecul pentru gogosi ce a consacrat acest nume. Numele este o alaturare a numelui celor care au lansat afacerea, Day, si a cuvantului "light", cuvand potrivit pentru a descrie textura si gustul produselor Daylight Donuts. Afacerea a fost preluata in timp de Jerry si Linda Hull, in 1977 si de catre John si Sheila Bond in 2002, cei care au continuat sa imbogateasca gama de produse oferite de Daylight Donuts.

Dezvolt...citiţi mai departe

Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1954
Număr de unități (internațional) 
900
Număr de unități (România) 
1
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

30.000 EUR

Taxă franciză 
12.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!