Demmers Teehaus

Demmers Teehaus
Media: 4.5 (4 votes)

Ceaiul l-a fascinat intotdeauna pe nascut londonezul Andrew Demmer, precum si ideea de a detine o afacere proprie, asa incat printr-un concurs de imprejurari fericite, in anul 1981 cand „frizerul de la universitate” si-a inchis pravalia, primul magazin de ceaiuri Demmers Teehaus s-a stabilit in sectorul 1 al Vienei. De la aceasta poveste au mai trecut cativa ani, si un adevarat lant de astfel de magazine, specializate in vanzarea ceaiului de calitate, s-a dezvoltat in Austria.

Faptul ca la acea vreme piata din Austria atunci incepea sa faca cunostinta cu ceairuile la o scara mai larga, si ca, conform spuselor lui Andrew Demmer „dezvoltarea a numeroase amestecuri de ceaiuri tipice Vienei, considerand gusturile si traditiile noastre”, a lansat pe un trend ascendent acesta marca.

 In zilele noastre, Demmers Teehaus ofera peste 300 de tipuri diferite de ceaiuri de inalta calitate, precum si multe accesorii care raspund necesitatilor cotidiene, atat in magazine proprii, pentru acasa, ca...citiţi mai departe

Țara de origine 
AT Austria
Anul lansării 
1981
Prima franciză 
7500
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Redevențe 
3,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!