Ecowash Mobile

Ecowash Mobile
Media: 4.4 (5 votes)

Fii stapan pe destinul tau

„Oricine ar vrea sa detina o franciza McDonald’s, dar cu ecowash s-ar putea sa-si recupereze investitia mul mai repede” declara Richard Evans CEO la Consiliul Francizelor din Australia.

Cand vine vorba de timpul tot mai limitat, de faptul ca petrecem foarte mult timp in masina, fara sa mai mentionam si restrictiile de folosire a apei, nu e de mirare ca cererea pentru ecowash mobile a devenit foarte mare.

In numai 5 ani, ecowash mobile a devenit o operatiune internationala de francize. Mai intai s-a pozitionat ca numarul 1 in Australia apoi s-a extins pe plan international avand deja operatiuni in Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Franta, Elvetia, Grecia, Cipru si Romania.

Ecowash mobile este detinuta in proportie de 100% de un proprietar australian si este coordonata de o echipa dedicata care intelege nevoile pietei de masini. Fiind membru al Consiliului Francizelor din Australia, ecowash mobile ofera un sistem p...citiţi mai departe

Țara de origine 
AU Australia
Anul lansării 
2004
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
45.500 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!