Eurekakids

Recomandat
Eurekakids
Media: 3.9 (10 votes)

Eurekakids detine o retea extinsa de magazine de jucarii educationale in 13 tari: Spania, Italia, Franta, Belgia, Andorra, Columbia, Panama, Luxemburg, Oman, Dubai, Quatar si Croatia. Astazi, Eurekakids este magazinul de jucarii educationale nr. 1 ce ofera o gama extinsa de jucarii pentru familii si copii.

Eurekakids ofera un catalog cu peste 7000 de articole. Jucarii destinate trezirii inteligentiei copiilor, destinate copiilor de toate varstele cu promisiunea de a antrena viitoarele generartii cu jocuri ce stimuleaza imaginatia si promoveaza valori ca prietenia, lucrul in echipa sau increderea in sine. Jucariile si jocurile Eurekakids ajuta la trezirea mintilor copiilor, stimuleaza simturile, jocul in familie, joaca afara, ajutandu-i sa construiasca, creeze si - mai presus de toate - sa invete.

Țara de origine 
ES Spania
Anul lansării 
2002
Prima franciză 
2004
Număr de unități (internațional) 
184
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

>55.000 - 60.000€

Taxă franciză (detaliat) 

Bunuri in custodie

Redevențe 
0,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
0,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!