Gentlemen's Corner

Recomandat
Gentlemen's Corner
Media: 5 (2 votes)

Franciza Gentlemen's Corner este o oportunitate de a investi într-o afacere care este profitabilă și care are un sistem usor de implementat pentru deschiderea de noi unități.

Gentlemen's Corner oferă o gamă completă de produse pentru garderoba unui bărbat elegant și și-a creat propriul stil, îmbinând ultimele trenduri ale modei masculine cu elemente atemporale. Stilul Gentlemen's Corner amintește de stilul italian, cu o linie pe corp, modernă. Atunci când contează, porți Gentlemen`s Corner.

Din 2009 Gentlemen's Corner îmbină în mod profesionist vânzarea offline cu cea online, fiind printre primii care au activat în moda masculină online din România. Investiind încontinuu în prezența online, dar și în magazinele fizice, am ajuns să operăm un magazin online cu peste 1400 de produse și să avem 2 magazine offline. Din 2011 oferim cămăși la comandă, iar din 2012 costume la comandă având la dispoziție mii de țesături de la cei mai renumiți producători din lume: Erme...citiţi mai departe

Anul lansării 
2009
Număr de unități (internațional) 
2
Număr de unități (România) 
2
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
3
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

40.000 EUR

Taxă franciză 
6.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!