Gett's

Gett's
Media: 5 (2 votes)

Gett's este un veritabil jucător în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România. Este lider de 19 ani pe piața de profil și deține un lanț de 7 saloane, 6 în București si unul în Cluj-Napoca, oferind servicii spa: coafor, manichiură-pedichiură, cosmentică facială și corporală, ș.a.

Francizații primesc know-how și un pachet complet de servicii de consultanță în amenajarea arhitecturală, marketing, achiziția echipamentelor și dezvoltarea brandului. De asemenea, primesc pachetul de software specializat și un discount între 20 și 35% pentru diverse produse, accesorii și programe de training.

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
1997
Prima franciză 
2002
Număr de unități (România) 
7
Locații vizate 
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Târgu Jiu, Buzău, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Giurgiu, Iași, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Zalău

Taxă franciză 
7.000 EURO
Redevențe 
5,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!