La Boucherie Restaurant

La Boucherie Restaurant
No votes yet

 Restaurantele LA BOUCHERIE sunt localurile preferate de amatorii de produse preparate din carne de vita de buna calitate.
 Conceptul are la baza doua principii: arhitectura restaurantelor LA BOUCHERIE si decoratiile interioare; acestea sunt create special pentru a da clientului impresia ca ia masa intr-o macelarie traditionala franceza.

Dupa 10 ani consacrati implantarii unui numar mare de restaurante, grupul "La Boucherie" detine in prezent 35 de resaturante in Franta si 7 in strainatate, printre locatii aflandu-se si Moldova. Primul restaurant "La Boucherie" a fost creat in anul 1974 la Megeve, Franta, de catre Jacques Salmon. Cinci ani mai tarziu se deschide un al doilea restaurant in Annemasse.

 Atmosfera prieteneoasa, dinamica, cu chelneri imbracati in haine traditionale de macelari si vorbind limbajul folosit de acestia confera restaurantelor La Boucherie un stil propriu unic care il va atrage mereu pe client. Meniul consta in aperitive, feluri principale, fripturi, salate, diverse specialitati de desert, cafea, ceai, vinuri, cocktailuri, bauturi fara al...citiţi mai departe

Țara de origine 
FR Franța
Anul lansării 
1987
Tip contract 
Durată contract (ani) 
5-10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
46.500 EURO
Redevențe 
3,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
1,00% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!