Le Grenier a Pain

Video
Le Grenier a Pain
Media: 4 (10 votes)

Despre noi

Spațiul călduros, cuptoarele tradiționale și faimoasele baghete crocante sunt câteva dintre secretele succesului internațional Le Grenier à Pain.  Fiecare produs este făcut cu pasiune și respect pentru una dintre cele mai apreciate bucătarii din lume: cea franceză. Născut în 1945 într-o familie de fermieri, Michael Galloyer a creat renumita patiserie Le Trianon în zona Angers, Michael Galloyer, iar in 1998 a inaugurat lanțul brutăriilor Le Grenier à Pain unde clienții sunt martorii procesului tradițional de facere a pâinii la orice moment din zi.

Brandul Le Grenier à Pain nu s-a oprit însă doar la granițele franceze, iar astăzi a ajuns să numere nu mai puțin de 30 de boulangerii tradiționale în întreagă lume, inclusiv în Japonia, Beirut, China și Rusia. Le Grenier à Pain București respectă calitatea și tradițiile franceze, oferindu-vă în fiecare zi o gamă fină de preparate autentice și proaspete, care sunt realizate numai cu ingrediente naturale. Conceptul are avantajul de a oferi produse preparate și coapte la fața locului cu aju...citiţi mai departe

Țara de origine 
FR Franța
Anul lansării 
1998
Număr de unități (internațional) 
31
Număr de unități (România) 
3
Tip contract 
Durată contract (ani) 
10
Nivel investiție 
Taxă franciză 
35.000 EURO
Redevențe 
3,00 % din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!