Makarun Spaghetti and Salad

Makarun Spaghetti and Salad
Media: 4 (20 votes)

Makarun Spaghetti and Salad este o rețea de francize de tip pasta bar ce a fost inițiată în Polonia. În mai puțin de patru ani de la inaugurare, Makarun a deschis 16 unități gastronomice în Polonia, iar în momentul de față compania se extinde prin sistemul de franciză la nivel mondial. Grație ideii inovatoare, brand-ului modern, gustului minunat și produselor de înaltă calitate, a amplasării bune a restaurantelor și activității intense de marketing, afacerea generează profit operațional și permite recuperarea rapidă a investiției inițiale. Investiția inițială pentru o singură unitate Makarun începe de la doar 25.000 de euro. Grație volumului vânzărilor și selecției atente a produselor, pastele la cutie Makarun sunt una dintre cele mai ieftine oferte de prânz existente, satisfăcând zi de zi cu succes nevoile gastronomice a mai mult de 2.500 de clienți în Polonia. În cazul în care sunteți interesat/ă de o franciză inovatoare și low-cost din industria gastronomică, vă rugăm să ne contactați prin f...citiţi mai departe

Țara de origine 
PL Polonia
Anul lansării 
2012
Prima franciză 
2013
Număr de unități (internațional) 
20
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

25.000 EUR

Taxă franciză 
6.000 EURO
Redevențe 
500EUR/lună
Redevențe 
An extra contribution of 2% from TO is charged
Contribuție la bugetul de marketing 
0EURO/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!