Morpho Fabulous Desserts & Macarons

Recomandat
Morpho Fabulous Desserts & Macarons
Media: 4 (16 votes)

Atunci când pasiunea întâlnește calitatea produselor artizanale, sub forma unor delicii pline de fantezie realizate după rețete unice, ia naștere MORPHO – Fabulous Desserts & Macarons, un nou concept dedicat deserturilor rafinate. Având o denumire inspirată de fluturii cu același nume, simbol al fericirii, dragostei și prosperității, laboratorul de cofetărie MORPHO este rezultatul imaginației și pasiunii pentru frumos a proprietarei Alla Vengher, care aduce și în România conceptul renumitului brand din Republica Moldova. Cele peste 20 de arome exotice de macarons, torturi și mini-prăjituri fermecătoare îți vor aduce clipe delicioase de fericire la fiecare sărbătoare! Ia cu tine o felie de fericire!

Țara de origine 
MD Republic of Moldova
Anul lansării 
2014
Prima franciză 
2016
Număr de unități (internațional) 
4
Număr de unități (România) 
2
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

>15.000 EURO

Taxă franciză 
5.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!