Rawdia

Recomandat
Rawdia
Media: 4.6 (7 votes)

RAWDIA este un restaurant cu specific vegan si raw vegan (preparate fara foc, sub temperaturi de 40 de grade) care a luat nastere in anul 2012, in Bucuresti, ca o alternativa la consumul de tip fast-food, in ideea de a promiva un stil de viata sanatos.

Restaurantul RAWDIA isi propune sa ofere variante de alimentative sanatoasa pentru toate categoriile de consumatori, inclusiv  pentru omnivori.

Pe langa beneficiile aduse sanatatii, preparatele restaurantului rawdia, confera un gust si savoare deosebite datorita combinatiilor armonioase si calitatii ingredientelor.

Azi, conceptual rawdia este bine conturat si definit prin servicii de restaurant, “take away”, livrare la domiciliu, livrare de abonamente si regimuri speciale. Marca Rawdia este un element de atractie si comunicare degajand toate elementele umane cum ar fi descoperirea unor valori ca pasiune, bunatate, iubire si fericire, traditii care te duc toate catre sentimentul placut ca esti acasa. Acest cuvant este recunoscut...citiţi mai departe

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2012
Număr de unități (România) 
3
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

Taxa de franciza €10,000
Echipamente si mobilier € 10,000
Lucrari de amenajare si autorizatii € 5.000
Echipamente IT € 2000
Stoc initial de marfa € 1000

Taxă franciză 
10.000 EURO
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!