Sophia

Sophia
Media: 3.9 (15 votes)

Sophia Home Decoration, companie specializata in productia de decoratiuni textile cu dimensiuni standard sau la comanda, a reusit de-a lungul celor 13 ani de experienta sa creeze o poveste si un brand de success prin intermediul retelei de clienti si parteneri, oferind pe piata produse si servicii de inalta calitate (tesaturi la metru sau rola, decoratiuni textile cu dimensiuni standard sau la comanda, covoare, tapet si consiliere online).

Principalul obiectiv al firmei il constituie extinderea la nivel national si international a retelei care in momentul de fata numara 21 de magazine in Romania si Moldova, peste 25 de distribuitori in Europa, Asia si 5 agenti in Italia si Dubai.

Țara de origine 
RO România
Anul lansării 
2004
Număr de unități (internațional) 
21
Număr de unități (România) 
13
Locații vizate 
Tip contract 
Nivel investiție 
Nivel investiție (detaliat) 

30.000 Euro

Taxă franciză 
2.999 EURO
Redevențe 
2% dupa primul an
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!