Subway

Video
Subway
Media: 4.7 (15 votes)

Restaurantele SUBWAY® sunt faimoase în întreaga lume pentru sandwich-urile sale unice. Primesti sandwich-ul pe care ti-l doresti si urmaresti întregul proces de preparare. Îti alegi tipul de pâine si toate ingredientele pentru a crea sandwich-ul tau perfect. Întregul proces se desfasoara în fasa ta si totul va depinde de alegerile tale, de la carne si legume la tipurile de sosuri si condimente. Sandwich-urile pot fi  reci sau calde iar paine este coapta in restaurant la intervale de 4 ore.

Aceste simple proceduri au reusit sa atraga multi clienti în toate restaurantele Subway din jurul lumii. Succesul conceptului se bazeaza pe diversitatea optiunilor în crearea sandwich-ului perfect si mereu pe gustul tau. În România opereaza peste 15 restaurante SUBWAY®.În prezent ne aflam în Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Pitesti, Ploiesti, Constanta si alte orase. Ca si planuri de viitor ne propunem ca pana in anul 2015 sa avem cel putin 40 de restaurante. Sucesul avut in primul an pe piata din Romania ne...citiţi mai departe

Started by a 17 year old with a $1000 investment, SUBWAY has grown to be the largest restaurant chain in the world with over 38,000 stores in 100 countries.
Țara de origine 
US Statele Unite ale Americii
Anul lansării 
1965
Număr de unități (internațional) 
45.000
Tip contract 
Durată contract (ani) 
20
Nivel investiție 
Taxă franciză 
7.500 EURO
Redevențe 
8,00 % din CA/lună
Contribuție la bugetul de marketing 
4,50% din CA/lună
Vă rugăm să rețineți că informațiile juridice și financiare prezentate aici sunt cu titlu informativ și pot varia. Prețurile sunt exprimate în euro și este posibil sa fi fost convertite de la monedele locale la momentul listării.
 Newsletter
Abonează-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu cele mai noi si profitabile oportunitati de franciza, stiri, evenimente si multe alte informatii utile!